Som una empresa familiar amb més de 25 anys d’experiència dedicant-nos exclusivament al sector de la piscina. Oferim tot tipus de serveis per a qualsevol tipus de piscina: construcció, rehabilitació i reforma, reparació, manteniments i venta de productes.

Som un equip professional que proporciona un servei de qualitat i estem perfectament capacitats per realitzar qualsevol treball relacionat amb la piscina i el seu exterior.

Busquem la proximitat i la confiança amb els clients. Ens proposem satisfer als nostres clientes des del principi fins al final. El nostre compromís no acaba quan la piscina està a punt sinó que continua amb el nostre servei de postvenda, perquè creiem que és igual d’important que una construcció, una reforma o una reparació.

El servei que oferim és totalment personalitzat i ens adaptem segons les necessitats de la piscina o de cada client. Treballem amb els millors proveïdors i ens assegurem d’escollir materials i productes de qualitat amb la finalitat d’oferir i garantir la durabilitat i la seguretat de les instal·lacions. També ens preocupem que totes les nostres instal·lacions compleixin amb els estàndards internacionals de seguretat.

Estem ubicats a la ciutat de Terrassa i treballem per tot Catalunya.