Nosaltres t’ajudem amb el manteniment de la teva piscina

Cuida de tu i dels teus


La nostra experiència ens demostra que la cura de l’aigua on ens banyem nosaltres i els nostres familiars no es pot deixar en mans d’inexperts. S’ha de tenir en compte perquè hi ha alguns passos o paràmetres que es poden passar per alt i no ens adonem fins que arriben els problemes de veritat. És molt important mantenir estables els valor de l’aigua, sinó poden sorgir problemes com reccions a la pell, als ulls, etc.

El manteniment d’una piscina és complex i per a això es requereix l’atenció d’un professional. Nosaltres som una empresa familiar de confiança dedicada al servei integral i personalitzat de manteniment de piscines, tant a nivell particular com industrial. Treballem amb materials i productes de qualitat amb la finalitat d’oferir-te i garantir-te la durabilitat de l’aigua i la seguretat de les teves instal·lacions.

Realitzem manteniments segons les necessitats de la piscina o de cada client i oferim tots els accessoris, a més de comptar amb una àmplia gamma de productes químics de qualitat.

Fem manteniments puntuals o amb contracte anual amb les visites periòdiques necessàries per al correcte manteniment de la teva piscina.

La piscina es gaudeix sobretot en els mesos d’estiu però és important seguir fent un manteniment durant tot l’any i no deixar-la “morir” durant l’hivern. D’aquesta manera ajudaràs a reduir despeses, allargaràs la vida útil de la piscina i de les instal·lacions i ho seguiràs tenint tot en bones condicions.

Et sentiràs acompanyat en tot moment

No només fem manteniments, també oferim un servei a domicili de venda d’accessoris i productes químics per al tractament de l’aigua. Nosaltres et venem els productes, te’ls portem a casa i t’assessorem per saber com utilitzar-los. També subministrem recanvis de qualsevol peça que s’hagi trencat o deteriorat.

A més, si tens algun problema amb les instal·lacions, si vols fer una revisió de l’aigua o fer una posada en marxa abans del seu ús, truca’ns i acudirem a ajudar-te.


Recuperem ràpidament les aigües tèrboles o amb molta càrrega de matèria orgànica per tenir una piscina amb l’aigua cristal·lina i sana.

Disposem de productes especialitzats en eliminar l’aigua verda de la teva piscina que realment són efectius i de ràpida actuació. L’estat de l’aigua és important per tenir un bany segur.